Gépi glettelés, szoba festés,
tapétázás - mesterfokon már 20 éve

Ahol már találkozhatott munkáinkkal:

Lakás kultúra magazin referencia Szép Lak magazin referencia

Irodák üzletek – rövid határidő a tét

Végre eljött az idő, amikor az olyan sokáig igazságtalanul háttérbe szorított irodák, üzletek megkapták azt a figyelmet a lakberendezésben, ami minden helyiségnek kijár.

Egyre nagyobb az igény a kényelmesen, sőt gyakran különlegesen berendezett irodák, üzletek iránt. A korábbi megszokott formációk, a hagyományos felosztás, melyre jellemzőek a funkciónként zárt helyiségek visszaszorulóban vannak.

A terek mind nagyobbak lesznek és a funkciókat gyakran csak különböző ötletes megoldásokkal (szintkülönbségek, megfelelő megvilágítás, eltérő anyagok alkalmazása) különleges térelválasztókkal – választjuk szét, illetve pusztán csak jelezzük egy légtéren belül a határokat.

Járjunk nyitott szemmel és ha a lehetőségeink nem is oly tágasak, apró ötleteket, jó megoldásokat mindig elcsenhetünk innen – onnan.

Az erősségeink közé tartozik a többi szakiparral együttesen összehangolt, akár a hétvégi, vagy az éjszakai munkavégzés – a megrendelő igényeit szemelőt tartva.

Különös hangsúlyt fektetünk a hatékony és gyors munkavégzésre, ami persze nem megy a minőség rovására. Munkavégzés közben és végén ügyelünk a tisztaságra.